Skip to main content

Goede Doelen Week 2024

Dit jaar vindt van 8 tot en met 13 april 2024 de 5e Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk plaats en daarmee vieren we als Goede Doelen Week ons eerste lustrum!

Nog even de data op een rij:

  • Maandag 1 t/m zaterdag 6 april 2024 rondbrengen enveloppen;
  • Maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 april 2024 ophalen enveloppen;
  • Donderdag 11 april (wijk 1 t/m 5) en vrijdag 12 april (wijk 6 t/m 10) 2024 inleveren collectebussen (telavonden) bij Museum de Vier Quartieren.

De voorbereidingen zijn in volle gang. De pakketten zijn klaargezet en uitgereikt aan de wijkhoofden door onze werkgroep logistiek. De werkgroep communicatie heeft de speciaal voor dit lustrum ontvangen vrijwilligersbedankjes ingepakt. Een bijzonder woord van dank voor het Longfonds voor de verstrekking van het jubileumpresentje.

Zegel voor op deur indien reeds digitaal gegeven is

Nieuw in 2024 is de zegel voor op de deur. Indien er een zegel van de Goede Doelen Week op de deur geplakt is, dan heeft de bewoner reeds gedoneerd en hoef je niet aan te bellen. Deze zegel kan uit de brief met uitleg bij het invulformulier geknipt worden.

Statiegeldacties

In februari hebben we meegedaan met de statiegeldactie bij Jumbo. Dit heeft geleid tot een mooie opbrengst van € 175. Hartelijk dank voor het doneren van uw statiegeldbonnetje!

In april mogen we bij Albert Heijn meedoen met de statiegeldactie. Alle bonnetjes zijn welkom. Met deze opbrengsten kunnen we een deel van de kosten dekken voor de organisatie van de Goede Doelen Week (zoals bijvoorbeeld het drukwerk).

Facebook

Onze Facebook pagina is weer helemaal up-to-date. Volg, like en deel!

Alvast hartelijk dank!

Zonder vrijwilligers kan er géén Goede Doelen Week plaatsvinden, daarom zijn we enorm dankbaar en blij met jullie hulp. En dit jaar voor de 5e keer! Samen met jullie maken we er graag een mooi lustrum van en we spreken alvast onze hartelijke dank uit dat we ook dit jaar op je kunnen rekenen!

www.goededoelenweekoirschotspoordonk.nl of info@goededoelenweekoirschotspoordonk.nl