Skip to main content

Na een succesvolle eerste editie van de Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk heeft de organisatie besloten in 2020 geen fysieke inzamelingsactie te organiseren. Ondanks de voorbereidingen die alweer in volle gang waren is het, door de Corona crisis, te onzeker of een goede en veilige inzamelingsactie mogelijk is. 

Vooralsnog staat de volgende editie van de Goede Doelen Week gepland voor April 2021. De organisatie hoopt zo snel mogelijk om hier meer duidelijkheid over te kunnen geven. Maar helaas is september 2020 niet mogelijk. 

Juist in deze roerige tijden waarin veel aandacht is voor het belang van de kwetsbaren in onze samenleving lijkt een inzameling voor goede doelen extra relevant. Vele vrijwilligers waren ook alweer druk bezig met de voorbereidingen totdat zij deze deels moesten staken door de maatregelen als gevolg van het Covid-19 virus. Daarom biedt de organisatie dit jaar de mogelijkheid om een bijdrage te storten op het rekeningnummer van de Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk. Het gestorte bedrag wordt dan gelijk verdeeld over de 19 goede doelen.

Alle donaties worden van harte toegejuicht. Doneren kan op het volgende rekeningnummer

NL79 RABO 0340 8771 97 t.n.v. Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk

Wisseling van aangesloten doelen

Binnen de groep van goede doelen heeft een wisseling plaatsgevonden. Vanaf dit jaar is de Vastenactie toegevoegd aan de lijst van doelen waaraan geschonken kan worden. Natuurmonumenten is met ingang van 2020 gestopt met huis-aan-huis collecte en doet niet meer mee met de Goede Doelen Week.