Skip to main content

HET IS BIJNA ZOVER!..….Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk

Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief vóórdat de tweede Goede Doelen Week (GDW) Oirschot-Spoordonk van start gaat. De laatste loodjes waarin alle vrijwilligers hun uiterste beste doen om er een groot succes van te maken.  

Overzicht

Maar voor het zover is hierbij nog even in het kort alles op een rijtje:

  • Donderdag 9 september hebben de wijkhoofden het collectemateriaal opgehaald en hebben ze de gelegenheid gehad om nog zaken na te vragen.

Uiterlijk 17 september zal dit bij de collectanten zijn. Hierbij zit ook de poster. Wil je deze bij je thuis ophangen?

  • Maandag 20 tot zaterdag 25 september rondbrengen van de enveloppenhuis-aan-huis.
  • Maandag 27, dinsdag 28 en/of woensdag 29 september ophalen van de gevulde enveloppen door de collectanten.
  • Donderdag 30 september of vrijdag 1 oktober inleveren van de collectebus bij museum de Vier Quartieren. Sint Odulphusstraat 11, Oirschot
  • wijk 1 t/m 5:             donderdag 30 september van 18.30 tot 20.30 uur
  • wijk 6 t/m 10:           vrijdag 1 oktober van 18.30 tot 20.30 uur.
  • Dinsdag 28 september t/m zaterdag 2 oktober kunnen bewoners van 13.00 tot 16.30 uur de envelop zelf inleveren bij museum de Vier Quartieren indien ze de collectant gemist hebben of wanneer de collectant niet in een appartementencomplex kan/mag komen.

Samen Sterk

Alleen gaan we het niet redden, maar samen staan we sterk! Graag wil het bestuur op voorhand iedereen bedanken die de Goede Doelen Week tot een groot succes maakt. Daarom alvast een speciaal dankwoord voor ALLE taakgroepen, collectanten, wijkhoofden, brievenvouwers en HEEL veel individuele vrijwilligers. Maar natuurlijk ook iedereen die hierboven niet vernoemd is, maar wel geholpen heeft: ONTZETTEND BEDANKT!

Digitaal doneren

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is er hard gewerkt. Ook om de website aan te passen. Deze is achter de schermen helemaal omgebouwd en vanaf dit jaar is er de mogelijkheid ingebouwd om online te doneren. Je kunt via de QR code op het invulformulier op deze pagina komen, maar ook via de website (het kopje doneren).

Het bestuur vindt het erg belangrijk om ook voor online doneren te kiezen omdat dit in het huidige tijdperk niet meer weg te denken is, het ook  een jongere doelgroep aanspreekt en zonder fysiek contact mogelijk is (corona).

Financiële hulp voor de organisatie van de GDW

Een GDW organiseren kost geld. Denk hierbij aan het drukken van de invulformulieren. Dit geld willen wij NIET afhalen van de collecteopbrengst. Daarom doen we ook dit jaar weer mee met de AH statiegeld actie. Lever de gehele maand september je statiegeld bonnetje in bij de AH voor de organisatie van de GDW.

En ook dit jaar doen we mee met de Rabo Clubsupport. We hopen natuurlijk op uw steun want iedere stem is geld waard! Stemmen is pas mogelijk vanaf 4 t/m 24 oktober 2021.