Skip to main content

Hierbij ontvang je de laatste nieuwsbrief vóórdat de derde Goede Doelen Week (GDW) Oirschot Spoordonk van start gaat. We gaan, samen met alle vrijwilligers, weer onze uiterste best doen deze tot een groot succes te maken.

Overzicht

Maar voor het zover is hierbij nog even in het kort alles op een rijtje:

  • Donderdag 10 maart hebben de wijkhoofden het collectemateriaal opgehaald en hadden ze de gelegenheid gehad om nog zaken na te vragen. Uiterlijk vrijdag 25 maart zal het collectemateriaal bij de vrijwilligers zijn. Hierbij zit ook de poster. Wil je deze bij je thuis ophangen?
  • Maandag 28 maart t/m zaterdag 2 april huis-aan-huis rondbrengen van de enveloppen.
  • Maandag 4, dinsdag 5 en/of woensdag 6 april ophalen van de enveloppen door de vrijwilligers in een verzegelde bus.
  • Donderdag 7 of vrijdag 8 april inleveren van de verzegelde bus bij museum de Vier Quartieren, Sint Odulphusstraat 11 te Oirschot.

wijk 1 t/m 5:             donderdag 7 april van 18.30 u tot 20.30 u

wijk 6 t/m 10:           vrijdag 8 april van 18.30 u tot 20.30 u

  • Dinsdag 5 t/m zaterdag 9 april kunnen inwoners van 13.00 tot 16.30 uur de envelop zelf inleveren bij museum de Vier Quartieren indien ze de vrijwilliger gemist hebben of wanneer deze niet in een appartementencomplex kan/mag komen.

Samen Sterk

Alleen gaan we het niet redden, maar samen staan we sterk! Graag wil het bestuur op voorhand iedereen bedanken die de Goede Doelen Week tot een groot succes maakt. Daarom alvast een speciaal dankwoord voor ALLE taakgroepen, brieven rondbrengers en ophalers, wijkhoofden, brievenvouwers en HEEL veel individuele vrijwilligers. Maar natuurlijk ook iedereen die hierboven niet vernoemd is, maar wel geholpen heeft: ONTZETTEND BEDANKT!

Digitaal doneren

Afgelopen GDW zijn we gestart met het aanbieden van de mogelijkheid tot online doneren. Dit kan via de QR code op het invulformulier maar ook direct via de website (rechtsboven onder het kopje doneren). Ten opzichte van vorige keer is het online doneren nog wat eenvoudiger gemaakt. Het bestuur vindt het erg belangrijk om ook te kiezen voor online doneren omdat dit in de huidige tijd niet meer weg te denken is en het ook een jongere doelgroep aanspreekt.

Financiële hulp voor de organisatie van de GDW

Een GDW organiseren kost geld. Denk hierbij o.a. aan het drukwerk. Dit geld willen wij NIET afhalen van de collecteopbrengst. Daarom doen we ook later dit jaar weer mee met de AH statiegeld actie en de Rabo Clubsupport. Tevens mogen we dit jaar ook bij de Jumbo mee doen met de statiegeld actie. Daar zijn we heel blij mee en daar zal later meer info over volgen. Daarnaast zijn er een aantal bedrijven die ons sponsoren.