Skip to main content

Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk

Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief vóórdat de eerste Goede Doelen Week Oirschot Spoordonk (GDW) van start gaat. De laatste loodjes waarin alle vrijwilligers hun uiterste beste doen om er een groot succes van te maken.

Maar voor het zover is hierbij nog even in het kort alles op een rijtje:

Woensdag 28 augustus overleg met wijkhoofden geweest. Daar zijn de collectematerialen overhandigd en dit zal uiterlijk 7 september bij de collectanten zijn.

Zaterdag 7 september flyeren bij de Poort van 9.00 tot 12.00 uur. Hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die willen helpen! Dus schroom niet en kom helpen (al is het maar voor een half uur) om iedereen te laten weten dat de GDW er aan komt! Bij voorkeur graag vooraf opgeven via info@goededoelenweekoirschotspoordonk.nl

Maandag 9 tot zaterdag 14 september rondbrengen van de enveloppen huis-aan-huis. Bij voorkeur afgeven door de collectanten.

Maandag 16, dinsdag 17 en/of woensdag 18 september ophalen van de gevulde enveloppen door de collectanten.

Donderdag 19 of vrijdag 20 september inleveren van de collectebus bij museum de Vier Quartieren. Verdere informatie via de wijkhoofden.

Zaterdag 21 september bewoners kunnen van 13.00 tot 16.00 uur de envelop zelf inleveren bij museum de Vier Quartieren indien ze de collectant gemist hebben.

De komende weken zal er extra aandacht voor de GDW zijn o.a. via het weekjournaal, posters, spandoeken, gemeente, infozuilen, facebook, etc. Ook voor de collectanten en wijkhoofden zijn er posters beschikbaar. Het zou enorm helpen als ze door heel Oirschot én Spoordonk te vinden zijn! Dus bij deze de vraag om de poster ook bij je thuis op te hangen.

Alleen gaan we het niet redden, maar samen staan we sterk! Graag wil het bestuur op voorhand iedereen bedanken die de Goede Doelen Week tot een groot succes maakt. Daarom alvast een speciaal dankwoord voor ALLE taakgroepen, collectanten, wijkhoofden, de vrijwilligers die geholpen hebben bij het vouwen zoals zorgboerderij het Scheiend, De Beukenhoeve, Het Bint en vele individuele vrijwilligers. Maar natuurlijk ook iedereen die hierboven niet vernoemd is, maar wel geholpen heeft! ONTZETTEND BEDANKT!

Er zijn ook bedrijven en stichtingen die de Goede Doelen Week Oirschot Spoordonk geholpen hebben. Denk hierbij aan GDW Veghel, Stichting Melis van Beek, WAPP, Creatieve ondersteuning, Twinning Media, Drukkerij de Croon van Heerbeeck, Albert Heijn Oirschot,  van Mil & van Mil, Ingenieursbureau Coenradie, Autobedrijf Verbruggen, MSW Bouwbedrijf Smulders, Bouwkunst Architecten, garage BeKa, Roche Financieel Adviseurs, Caravan Extra, Installatiebedrijf Franken, Spanjers Architect. En er gaan nog veel meer bedrijven komen, want de taakgroep sponsoring is nog erg druk in overleg met verschillende bedrijven.

Dit jaar doet de GDW mee met de Rabo Clubsupport. We hopen natuurlijk op uw steun en iedere stem is geld waard! Stemmen is mogelijk vanaf 27 september t/m 11 oktober. Deze steun kunnen we goed gebruiken bij het organiseren van de Goede Doelen Week 2020.