Skip to main content

Goede Doelen Week 2024

In 2024 is de 5e Goede Doelen Week en daarmee ons eerste lustrum.

Het bestuur heeft (met instemming van de Deelnemersraad) de data voor 2024 vastgesteld:

Rondbrengen enveloppen in de week van 1 -7 april 2024 (week 14)

Ophalen enveloppen maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 april 2024, inleveren en teldagen donderdag 11 en vrijdag 12 april 2024 (week 15).

De voorbereidingen voor de 5e Goede Doelen Week zijn al weer gestart.

 

Van 19 naar 21 goede doelen in 2024

De Deelnemersraad heeft begin oktober ingestemd met de uitbreiding van 19 naar 21 goede doelen.

Nieuw zijn met ingang van 2024 De Zonnebloem en de Dierenbescherming. Beide goede doelen voldoen aan de gestelde voorwaarden. Door beide fondsen nu op te nemen voldoen we aan ons primaire doel dat de inwoners maar één keer een vrijwilliger aan de deur krijgen. Het maximum aantal deelnemende goede doelen is hiermee bereikt.

 

Opbrengst Rabo ClubSupport 2023

In september hebben we meegedaan aan de Rabo ClubSupport. Van 4 t/m 26 september 2023 kon er gestemd worden door iedereen die lid is van de Rabobank. Dit heeft geleid tot een mooie opbrengst voor de Goede Doelen Week Oirschot-Spoordonk van € 711,62. Hartelijk dank aan de Rabobank en aan iedereen die op ons gestemd heeft!

Statiegeldacties Jumbo en Albert Heijn 2024

In februari 2024 mogen we weer meedoen met de statiegeldactie bij de Jumbo en later in het jaar ook nog bij Albert Heijn. Hopelijk mogen we hierbij ook op jullie steun rekenen.

 

Vrijwilligers gezocht

Samen kunnen we heel veel bereiken. Dat is ook dit jaar weer en in de afgelopen jaren gebleken.

Ken je iemand die als vrijwilliger (bijvoorbeeld voor het rondbrengen en ophalen van de enveloppen in de eigen buurt, bij de telavonden of in één van de taakgroepen) mee wil doen aan de Goede Doelen Week? Laat deze nieuwe vrijwilliger zich aanmelden via info@goededoelenweekoirschotspoordonk.nl.

Met een paar uurtjes werk per jaar kun je al een goede bijdrage leveren.

 

Fijne feestdagen!

Als bestuur willen we nogmaals iedereen heel hartelijk bedanken voor jullie inzet voor de Goede Doelen Week Oirschot – Spoordonk. Ook willen we jullie allemaal fijne kerstdagen wensen en het allerbeste voor het nieuwe jaar. We gaan er samen een mooi lustrum van maken!

Veel geluk en vooral gezondheid voor jullie allen!!

 

 

www.goededoelenweekoirschotspoordonk.nl of info@goededoelenweekoirschotspoordonk.nl