Skip to main content

Op 22 oktober was in Bierbrouwerij “Van De Oirsprong” de uitreiking van de campagne Rabobank Clubsupport. Er waren op deze avond vertegenwoordigers van 106 verenigingen uit Spoordonk, Oirschot en De Beerzen die in spanning stonden te wachten op de uitreiking van de cheques.

Stichting Goede Doelen Week Oirschot Spoordonk wist natuurlijk niet goed wat te verwachten. Zeker aangezien dit de eerste GDW was, maar ook de eerste keer Rabo Clubsupport. Bij binnenkomst kreeg iedere vereniging een enveloppe met daarin een cheque. Toen het moment daar was om de enveloppe te openen, zagen Sjef Rooijakkers, Johan van Deijne en Linda Spanjers het mooie bedrag van € 371,96. Aangezien elke stem €7,59 waard was, waren er dus 49 stemmen op ons uitgebracht.

Met dit resultaat kunnen we volgend jaar weer een mooi begin maken met bijvoorbeeld het terugkerende drukwerk voor de Goede Doelen Week van 2020. Bij deze wil het bestuur alle stemmers ontzettend bedanken voor hun uitgebrachte stem en natuurlijk de Rabobank. We zijn er ontzettend blij mee!